آنچه در این مقاله می خوانید:
چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه – چسباندن و کندن براکت ارتودنسی یکی از مواردی است که افراد در اصلاح دندان های خود تحت درمان ارتودنسی به وسیله بریس های سنتی با آن مواجه می شوند. برای اصلاح دندان ها قرار دادن بریس ها روی دندان راحت نیست و باید چند قطعه فلزی روی دندان چسبیده شود.
این بریس ها باید برای مدت 8 تا 12 ماه داخل دهان قرار گیرد تا نتیجه مطلوب از اصلاح دندان به دست آید.کندن براکت ارتودنسی یکی از مشکلات افراد در استفاده از بریس دندانی است.بنابراین باید چسباندن براکت ارتودنسی توسط دندانپزشک متخصص و با تجربه در زمینه ارتودنسی انجام شود تا دچار مشکلات کندن براکت دندان نشوید.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، مراجعه به سایت دکتر مجتبی صالحی، بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، دکتر صالحی بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران و بهترین جراح ایمپلنت در تهران را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین برای مطالعه نکات بیشتر در مورد جراحی های دهان و فک و صورت، ایمپلنت، چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه و … با مقالات این سایت همراه باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
همچنین مطالعه مقالات سایت دکتر مجتبی صالحی، در رابطه با زاویه سازی صورت، جراحی دندان عقل نهفته، ایمپلنت، چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه و … را به شما همراهان گرامی توصیه می کنیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر، مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، را به شما توصیه می کنیم.
براکت ارتودنسی
یکی از ابزارهای اصلی در اصلاح ناهنجاری دهان و دندان ها به وسیله ارتودنسی براکت است. براکت ها نگین هایی هستند که توسط دندانپزشک در طول درمان و مراحل ارتودنسی روی دندان های فرد چسبیده می شود. کاربرد براکت ارتودنسی برای متصل کردن سیم یا چسب روی دندان ها و انتقال نیروی سیم ارتودنسی به دندان ها است.
مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، را به شما توصیه می کنیم.
اگر براکت ارتودنسی کنده شود چه کنیم؟
کنده شدن براکت ارتودنسی یکی از مشکلات افراد در اصلاح دندان ها به وسیله ارتودنسی است. در صورتیکه جنس براکت ارتودنسی دارای کیفیت بالا و چسب نیز از مواد با کیفیت انتخاب شود، کنده شدن براکت ارتودنسی کاهش می یابد. بنابراین انتخاب براکت و چسب ارتودنسی با کیفیت باعث کوتاه شدن مراحل ارتودنسی است. اما زمانیکه براکت ارتودنسی کنده شد، سریعا به دندانپزشک متخصص مراجعه شود.
با مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، همراه ما باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح ایمپلنت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
خرید چسب براکت ارتودنسی (چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه)
جنس براکت ارتودنسی شامل براکت فلزی طلا، تیتانیوم، کبالت و کامپوزیت یا براکت سرامیکی و پلاستیکی در بازار تجهیزات پزشکی وجود دارد. در خرید چسب براکت ارتودنسی باید دقت شود زیرا جنس چسب در تنظیم متصل کردن براکت به دندان نقش مهمی دارد. چسب هایی که در ارتودنسی استفاده می شود گرانتر از چسب های کامپوزیتی دندان است.
در صورتیکه نیروی زیاد به براکت دندان وارد شود،چسب های ارتودنسی آزاد تا براکت از دندان کنده شود. خرید چسب براکت ارتودنسی با کیفیت تاثیر زیادی در اجرای مراحل اصلاح دندان به وسیله ارتودنسی دارد. مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، را به شما توصیه می کنیم.
هزینه چسباندن براکت ارتودنسی
هزینه چسباندن براکت ارتودنسی با توجه به کیفیت جنس و مواد به کار رفته در مراحل ارتودنسی دندان متفاوت است. استفاده از چسب براکت و مواد با کیفیت بالا هزینه چسباندن براکت ارتودنسی بیشتر است. در بازار تجهیزات پزشکی براکت های آلمانی و آمریکایی قیمت بالایی دارند. با مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، همراه ما باشید.
تعویض براکت ارتودنسی
در هر جلسه در طول درمان ارتودنسی معمولا براکت های ارتودنسی تعویض می شود. اما تعویض سیم دندان ها با توجه به حرکت دندان ها انجام می شود. در درمان ارتودنسی باید توصیه های دندانپزشک مورد توجه قرار گیرد تا از آسیب به سیم ارتودنسی و براکت ها جلوگیری شود. در صورتیکه سیم و براکت ارتودنسی شکسته یا دچار آسیب شود سریعا به دندانپزشک مراجعه تا تعویض براکت ارتودنسی انجام شود.
با مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، همراه ما باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
عوارض چسباندن براکت ارتودنسی
چسباندن براکت ارتودنسی در بعضی افراد عوارض طبیعی و غیر طبیعی ایجاد می کند. مطالعه ادامه مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، را به شما توصیه می کنیم.
عوارض طبیعی براکت ارتودنسی
درد خفیف: قرار گیری براکت در دهان و احساس درد و ناراحتی طبیعی است. زیرا سیستم براکت با نیرویی که به دندانها وارد می کند باعث درد خفیف در دو یا سه روز است.
التهاب و تحریک دهان: بعد از چسباندن براکت ارتودنسی دهان، زبان و لب ها چند روز طول می کشد تا براکت در دهان عادت کند.
درد فک: یکی از عوارض طبیعی براکت ارتودنسی فک درد است. با مصرف مسکن بدون توصیه پزشک می توان میزان درد را کاهش داد. در صورتیکه درد فک شدید شود باید به متخصص ارتودنسی مراجعه شود.
جویدن غذا به سختی: جویدن و غذاخوردن بعد از چسباندن براکت ارتودنسی سخت می شود. بنابراین تا چند روز غذاهای نرم بخورید.
عوارض غیر طبیعی براکت ارتودنسی
پوسیدگی دندان: در صورتیکه بهداشت دهان و دندان در طول درمان ارتودنسی رعایت نشود، پوسیدگی دندان زیاد می شود. زیرا براکت هایی که به دندان چسبیده شده باعث تجمع پلاک و ذرات غذا می شود.
کلسیم زدایی دندانها: یکی از مشکلاتی که در درمان ارتودنسی به وجود می آید جدا شدن کلسیم از دندانها به دلیل رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان است. کلسیم زدایی لکه های سفید روی سطح دندان باعث پوسیدگی دندان ها می شود. برای جلوگیری از کلسیم زدایی از مسواک و نخ دندان استفاده شود.
واکنش آلرژی: در بعضی افراد لاتکس در حلقه های کشی براکت یا فلز باعث ایجاد آلرژی می شود. در صورتیکه دچار آلرژی شدید به دندانپزشک مراجعه تا با مواد دیگر جایگزین شود.
تحلیل رفتن ریشه دندان: در زمان حرکت دندان با براکت ارتودنسی ریشه دندان کوتاه و در بلند مدت باعث تحلیل ریشه دندانها می شود.
آنکیلوز دندانها: آنکیلوز دندان ها یکی از عوارض غیر طبیعی براکت ارتودنسی است که ریشه دندان به استخوان فک جوش می خورد. جوش خوردن دندان به استخوان باعث عدم حرکت دندان ها و از ردیف خارج شدن و به هم ریختن دندان ها است.
برگشت دندان به موقعیت قبلی: در مواردی که براکت ارتودنسی کنده شود حرکت دندان ها به موقعیت قبلی برمی گردد. بنابراین با توصیه دندانپزشک ارتودنس ریتینر براساس دستورالعمل انجام شود تا دندان ها به هم نریزد.
از شما ممنونیم که ما را تا پایان مقاله چسباندن و کندن براکت ارتودنسی در خانه، همراهی کردید.