برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ دررفتگی فک به معنی بیرون زدگی استخوان فک از محل اصلی که به دلایلی به جمجمه متصل می شود، می باشد. دررفتگی چانه بر فعالیت های فرد مانند خوردن، آشامیدن و صحبت کردن تأثیر منفی می گذارد. در صورت دررفتگی چانه، حتما باید به متخصص مربوطه مشورت کنید که در ادامه به این موضوع می پردازیم.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد اینکه برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، مراجعه به سایت دکتر مجتبی صالحی، بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، دکتر صالحی بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران و بهترین جراح ایمپلنت در تهران را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین برای مطالعه نکات بیشتر در مورد جراحی های دهان و فک و صورت، ایمپلنت، برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ و … با مقالات این سایت همراه باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
همچنین مطالعه مقالات سایت دکتر مجتبی صالحی، در رابطه با زاویه سازی صورت، جراحی دندان عقل نهفته، ایمپلنت، برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ و … را به شما همراهان گرامی توصیه می کنیم.
دررفتگی فک چیست؟
برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ جدا شدن استخوان فک از جمجمه بر اثر ضربه و دلایل مشابه را بیرون زدگی چانه یا دررفتگی فک می گویند. استخوان فک توسط دندان ها، ماهیچه ها و اعصاب به جمجمه متصل می شود. اگر یک یا چند مورد از این اتصالات شکسته شود، ممکن است دررفتگی زدگی فک ایجاد شود. دررفتگی چانه از حرکات عادی فرد مانند خنده، غذا خوردن، خمیازه کشیدن و صحبت کردن جلوگیری می کند.
اگرچه ممکن است دررفتگی در نگاه اول بی اهمیت به نظر برسد، ولی می تواند آسیب های جبران ناپذیری به بدن وارد کند.
مطالعه ادامه مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، را به شما توصیه می کنیم.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح ایمپلنت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
علائم دررفتگی فک چیست؟
علائم دررفتگی فک صورت عبارتند از:
- مشکل در صحبت کردن
- مشکل در خوردن
- ایجاد صدایی در فک هنگام حرکت دادن فک
- تغییر شکل فک
- بیرون زدگی چانه
- افزایش ترشح بزاق در دهان به دلیل بسته نشدن کامل دهان
- بسته شدن غیر طبیعی دندان ها
- دهان تا چانه
- درد شدید در دهان و گردن
- درد هنگام حرکت دادن فک
- کبودی یا خونریزی در فک
- تشدید بیشتر درد در اطراف مفصل فک و با حرکت گوش
با مطالعه ادامه مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، همراه ما باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
علائم نادر
- گیجی یا از دست دادن هوشیاری
- مشکل در تنفس
- گردن درد شدید
- خونریزی شدید
- نقص بینایی
هنگامی که چنین علائم نادری مشاهده می شود، باید عجله کرد تا به پزشک مراجعه شود. لطفا تا پایان مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، ما را همراهی کنید.
دلایل در رفتن فک چیست؟
برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ شایع ترین علت دررفتگی فک ضربه است. این وضعیت معمولا در کودکان خردسال دیده می شود. علاوه بر این، تصادفات رانندگی، مشت زدن، فشار دادن به فک و تلاش برای شکستن چیزهای بسیار سفت با دندان نیز می تواند باعث بیرون زدگی فک شود.
همچنین دررفتن فک به دلیل فشردن دندان ها نیز بسیار رایج است. بیشتر اوقات وقتی افراد استرسزا و تحریکپذیر در خواب دست به کارهایی مانند فشردن و ساییدن دندانها میزنند، باعث آسیب به مفاصل و ساییدگی دندانها میشود و به این ترتیب ممکن است دررفتگی فک ایجاد شود. استخوان فک، دامنه حرکتی وسیعی در بدن ندارد. به همین دلیل، فشار دادن استخوان فک با باز کردن بیش از حد دهان، خمیازه کشیدن غیرقابل کنترل و تلاش برای غذا خوردن به صورت لقمه های بزرگ باعث بیرون زدگی استخوان فک می شود.
بسته شدن ناقص دندان ها یا نبود دندان در دهان نیز خطر لغزش فک را افزایش می دهد. گاز گرفتن لب ها و گونه ها، مصرف زیاد غذاهای سفت، ناخن جویدن، درمان طولانی مدت بدون استراحت به چانه در معاینات دندانپزشکی و ضربه های مستقیم به چانه باعث دررفتگی چانه می شود.
مطالعه ادامه مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، را به شما توصیه می کنیم.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
راه های درمان دررفتگی فک صورت
برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ روش درمان دررفتگی فک بسته به شدت و عود دررفتگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
این امکان وجود دارد که چانه بیرون زده دوباره سرجایش برگردد. برای رسیدن به این هدف، شل کننده های عضلانی و برخی از داروهای مسکن برای نرمال کردن عضلات فک تجویز می شود. چانه باید خیلی کم حرکت داده شود تا از بازگشت چانه به جای طبیعی خود جلوگیری شود. در غیر این صورت بیرون آمدن مجدد استخوان فک اجتناب ناپذیر خواهد بود.
در صورت عود بیرون زدگی فک با وجود این درمان، جراحی های رباط و بافت مفصلی نیز انجام می شود.
برای بازگرداندن استخوان فک به محل طبیعی خود می توان از شل کننده های عضلانی استفاده کرد.
می توان از داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند ایبوپروفن برای تسکین درد و تورم پس از قرار گرفتن استخوان فک در محل طبیعی خود استفاده کرد.
بعد از اینکه استخوان فک در جای خود قرار گرفت، می توان چانه را با بانداژ پیچید تا از تکرار دررفتگی جلوگیری شود. این بانداژ حرکت فک را محدود می کند.
موارد زیر برای بیماران پس از درمان دررفتگی چانه توصیه می شود:
- برای تسریع در بهبودی، بیمار باید از ضربه زدن به چانه و صورت خودداری کند.
- کمپرس سرد باید روی چانه گذاشته شود.
- غذاهای سفت نباید مصرف شود.
- فک باید خیلی کم کشیده شود. تا چند هفته پس از دررفتگی فک، دهان باید بدون باز کردن بیش از حد آن باز شود.
با مطالعه ادامه مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، همراه ما باشید.
برای دررفتگی فک چه باید کرد؟ (برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟)
برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟ برای دررفتگی فک چه باید کرد قبل از هر اقوامی باید به دندانپزشک مراجعه کرد. با توجه به اینکه ممکن است مشکلی در دهان و دندان وجود داشته باشد، در وهله اول مراجعه به دندانپزشک بهترین کار است. پس از معاینات، اگر دندانپزشک متوجه شد که در دندان ها مشکلی وجود ندارد، با دستور پزشک به پزشک متخصص دیگر درخواست می دهد.
دو شاخه در دندانپزشکی به موضوع دررفتگی فک می پردازند. بنابراین در پاسخ به این سوال که برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم پاسخ متخصص مفصل گیجگاهی (متخصص پروتز و ایمپلنت) و جراح فک و صورت می باشد.
از شما ممنونیم که ما را تا پایان مقاله برای دررفتگی فک به چه دکتری مراجعه کنیم؟، همراهی کردید.