علت ورم صورت بعد از ارتودنسی و راه های درمان آن – آیا می دانید ورم صورت بعد از ارتودنسی دندان، از شرایط اورژانسی دهان و دندان به شمار میآید؟! ارتودنسی دندان به دلیل تغییرات شگرف در طرح خنده، نظم دندان ها، زیبایی صورت و راحتی فرد، بسیار پرطرفدار است؛ اما ارتودنسی دندان همچون سایر اعمال درمانی و زیبایی دهان و دندان، عوارض مختلفی برای فرد به همراه دارد.
ورم لثه، ورم لب، دندان درد و ورم صورت بعد از ارتودنسی از شایع ترین عوارض انجام ارتودنسی دندان به شمار میآیند. تورم صورت معمولا از ورم لثه نشأت میگیرد. در صورت عدم کنترل ورم صورت، تورم و عفونت به گوش ها و چشم ها سرایت میکند. رفع عوارض مذکور گاهی به صورت خانگی و در شرایط حاد تحت نظر پزشک متخصص انجام میشود.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ورم صورت بعد از ارتودنسی، مراجعه به سایت دکتر مجتبی صالحی، بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، دکتر صالحی بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران و بهترین جراح ایمپلنت در تهران را به شما پیشنهاد می کنیم. همچنین برای مطالعه نکات بیشتر در مورد جراحی های دهان و فک و صورت، ایمپلنت، ورم صورت بعد از ارتودنسی و … با مقالات این سایت همراه باشید.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح دهان و فک و صورت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
همچنین مطالعه مقالات سایت دکتر مجتبی صالحی، در رابطه با زاویه سازی صورت، جراحی دندان عقل نهفته، ایمپلنت، ورم صورت بعد از ارتودنسی و … را به شما همراهان گرامی توصیه می کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر، مطالعه ادامه مقاله ورم صورت بعد از ارتودنسی، را به شما توصیه می کنیم.
علت اصلی ورم صورت بعد از ارتودنسی
بروز ورم صورت بعد از ارتودنسی دندان، به دلیل عدم مراقبت و نظافت صحیح دندان ها پس از ارتودنسی است. قرارگیری بریس یا ارتودنسی ثابت روی دندان، سبب ایجاد التهاب و تورم در لثه و صورت فرد میگردد. انجام اقدامات درمانی در طول نصب سیم ارتودنسی در دهان نیز به نوبه خود در تورم صورت نقش دارد. علل شایع ورم صورت بعد از ارتودنسی، دشواری نظافت و مسواک کردن دندان ها میباشند.
عدم استفاده مداوم از نخ دندان و مسواک برای تمیز کردن دندان ها از میان براکت ها و سیم های فلزی سبب ایجاد عفونت میشود. پیشرفت عفونت باکتریایی در لثه، سبب انتقال آن به صورت و در نهایت اعضای صورت میگردد.
عدم مهارت و تجربه کافی پزشک در نصب سیم ارتودنسی روی دندان ها به صورت استاندارد، از علل نادر تورم صورت بعد از انجام ارتودنسی محسوب میشود. جویدن زیاد و برخورد براکت ها به دیواره دهان نیز سبب ایجاد ضربه در گونه ها و ایجاد تورم میگردد. مطالعه ادامه مقاله ورم صورت بعد از ارتودنسی، را به شما توصیه می کنیم.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح ایمپلنت در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
درمان ورم صورت و لثه بعد از ارتودنسی
رفع ورم صورت بعد از ارتودنسی برای حفظ زیبایی ظاهری بسیار حائز اهمیت است. درمان ورم صورت و ورم لثه در ارتودنسی به یکدیگر مرتبط است. در وهله اول رعایت بهداشت فردی و نظافت کامل دهان و دندان طبق دستور پزشک است. بدین صورت که دندان های با استفاده از مسواک نرم و نخ دندان مناسب، عاری از میکروب ها و باکتری ها شوند.
در صورتی که ورم صورت بعد از ارتودنسی ادامه داشته باشد، بهتر است تحت نظر دندانپزشک متخصص، دارو رفع عفونت مصرف شود. رعایت رژیم غذایی و عدم مصرف غذاهای جویدنی و خشک در کاهش التهاب بافت داخلی دهان و کاهش ورم مؤثر است. در صورت ادامه تورم صورت با رعایت موارد مذکور، مراجعه به پزشک متخصص توصیه میشود. با مطالعه ادامه مقاله ورم صورت بعد از ارتودنسی، همراه ما باشید.
راه های جلوگیری از ورم صورت بعد از ارتودنسی
پیشگیری از ورم صورت بعد از ارتودنسی دندان، همچون سایر روش های درمانی، از بروز مشکلات و عوارض شدیدتر جلوگیری میکند. رعایت نکات بهداشتی و ایمنی که توسط دکتر توصیه میشوند در کاهش عوارض و مدت دوره درمان مؤثر است. استفاده از کمپرس آب سرد روی قسمت متورم صورت برای کاهش تورم و التهاب مناسب است.
استفاده از دهانشویه مناسب دندان های ارتودنسی، از ایجاد عفونت و تورم دهان و صورت جلوگیری میکند. همچنین رعایت رژیم غذایی و پرهیز از جویدن مواد غذایی سفت و سخت با دندانهای آسیا از تورم صورت می کاهد. تمیز کردن اصولی مابین دندانها با استفاده از تریدر نخ دندان، از رشد باکتری ها و کاهش عفونت دهان و صورت نیز می کاهد.
برای دریافت مشاوره از بهترین جراح زیبایی بینی در تهران، لطفا این قسمت را کلیک کنید و مشاوره بگیرید.
نحوه مراقبت از دندان های ارتودنسی
نگهداری و مراقبت صحیح از دندان های ارتودنسی، سبب جلوگیری از ورم صورت بعد از ارتودنسی و کسب نتیجه مطلوب از درمان می شود. شست و شوی دهان با آب نمک و استفاده از داروهای مسکن و کاهش عفونت در هفته اول ارتودنسی الزامی است. تمیز کردن دندان ها و لوازم ارتودنسی متصل به دندانها مطابق آموزش دندانپزشک از تجمع آلودگی ها جلوگیری میکند.
توصیه میشود به وضعیت بریکت ها و سیم های متصل به دندان و نحوه قرار گیری آنها و تغییرات ناهنجار توجه شود. در صورت تغییر وضعیت سیم ها یا شکستگی و لق شدن بخش های مختلف ارتودنسی، باید به پزشک اطلاع داده شود. مراجعه منظم به دندانپزشک جهت بررسی و تمدید ارتودنسی الزامی است.
پرهیز از فشار دادن دندانها روی یکدیگر و ایجاد فشارهای ناهنجار روی دندانها، سبب کسب نتیجه مطلوب میگردد. همچنین در روزهای اول ارتودنسی باید از غذاهای آبکی و بدون نیاز به جویدن استفاده نمود.
مراجعه به پزشک متخصص و مجرب برای انجام اعمال زیبایی دهان و دندان از بروز عوارض احتمالی میکاهد. البته نباید از تأثیر مراقبت اصولی از دهان و دندان برای کسب نتیجه خارق العاده از انجام ارتودنسی، غافل شد. از این رو فراگیری نکات بهداشتی برای مراقبت از ارتودنسی برای همه زیبا جویان الزامی است. از شما ممنونیم که ما را تا پایان مقاله ورم صورت بعد از ارتودنسی، همراهی کردید.